Ürün Kullanımı ve Bakım

Ürün Kullanımı ve Bakım
Temizlik ve Bakım

Pırlantalarınızın ışıldamaya devam etmesi için düzenli olarak temizlemek önemlidir. Pırlantayı en iyi şekilde kullanma konusunda size birkaç öneride bulunmak isteriz:

Profesyonel Bakım: En sağlıklı yöntem budur. Ayrıca mücevheriniz üzerindeki tırnakların eğilmediğinden veya gevşemediğinden emin olmak için zaman zaman kontrol ettirmeniz sağlıklı olacaktır.

Mücevher Temizleme Sıvısıyla: Herhangi marka bir mücevher temizlik sıvısının üzerinde yazan talimatları takip ederek mücevherinize eski ışıltısını kazandırabilirsiniz.

Yumuşak Sıvı Deterjanla: Mücevherinizi küçük bir kap dolusu herhangi yumuşak bir sıvı deterjanla köpürtülmüş ılık suyun içine daldırın. Yumuşak bir diş fırçası ile köpüğün içinde nazikçe fırçalayın. Mücevherinizi, bir süzgeç üzerine koyarak ılık su ile durulayınız. Kağıt havlu veya benzer bir malzemeyle kurulayın.


 
Kullanım ve Bakım
 
Mücevherinizin bir ömür boyu kullanılmasını sağlamak için, dikkat ve itina ile korunması gerekir. Mücevherinizi kullanırken aşağıdaki uyarıları dikkate almanızda yarar vardır:

Kaba işlerle uğraşırken mücevherinizi kullanmayınız ya da takmayınız.

Mücevherlerinizin güçlü klorlu çamaşır suyu ile temas etmesine izin vermeyiniz. Bu, pırlantaya zarar vermez ama metal renginin matlaşmasına ya da bozulmasına neden olabilir.

Mücevherlerinizi karışık bir şekilde bir mücevher kutusuna koymayınız. Birbirlerini çizmeleri olasıdır.

Mücevherlerinizi tek tek kağıt mendile sararak küçük bir plastik torbada ya da kese içinde saklayınız.

İnci, zümrüt gibi değerli taşların canlılığını kaybetmemesi için hava alması ve ten teması gerektiğinden uzun süre kapalı bırakmayınız.
 
Tüm Pırlanta Yüzük,Pırlanta Kolye,Baget Pırlanta Yüzük ve Kolye Modellerinde,Pırlanta Küpe Modellerinde tavsiyelerimizi uygulayabilirsiniz..
 
 
Etiketler: Annler günü - Sevgililer günü - Evlilik Teklifi-Pırlanta Ürün Kullanımı-Pırlanta Yüzük Bakımı
Ocak 22, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR