Satış Sonrası Hizmetlerimiz

Satış Sonrası Hizmetlerimiz

Satış Sonrası Hizmetlerimiz

Satın almış olduğunuz ürününüz de zaman içinde kullanıma bağlı gelişen deformasyonlar için daima bize ulaşabilir ücretsiz bakım,onarım hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Üstelik satış sonrası hizmetlerimiz bunlarlada kısıtlı değil!!

 

Keops Pırlanta daha önce satın almış olduğunuz ürünleri değiştirmeye daima hazır, hem de hiçbir değer kaybına uğratmadan... 1-2 yıl ya da garanti süresince değil, Keops Pırlanta'dan aldığınız ürün yada ürünleri ömür boyu yükseltme hakkına sahipsiniz.
Ürün yükseltme işleminde yapmak istediğiniz alışverişin tutarı, daha önce almış ve değiştirmek istediğiniz ürün ya da ürünlerin en az %50 üstü değerinde olmak durumundadır. Daha önce satın almış olduğunuz ürün yıpranmış veya deformasyona uğramış dahi olsa, ödediğiniz fatura tutarının tamamın da değerlendireceğiz. Bu noktada kullanılmış olan ürünün taş ve altın miktarında eksiklik bulunmaması, bütünlüğü bozulmadan teslim edilmesi yeterli olacaktır.
Ürün yükseltme işlemlerinde, sitede özel indirimli olarak satılan ürünler (kısa süreli ve çok özel fırsat fiyatlarla satılan ürünler) ile değişim yapılamamaktadır. Ayrıca aradaki farkının ödenmesinde indirim kodları ya da varsa farklı özel indirim uygulamaları puanlar ve çeklerle geçerli olmayacaktır.

 

 
Daha önce satın almış olduğunuz bir ürünü bizden almış olmanız gerekmeksizin değiştirmek/yükseltmek için bize satış kanallarımızdan ulaşmanız yeterli olacaktır.

 

Etiketler: Anneler Günü Kampanyası,Sevgililer Günü Kampanyası,Yılbaşı Kampanyası
Nisan 22, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR